Houten vloeren Groningen

Voor een ervaren specialist in houten vloeren in of nabij Groningen ga je naar DutzFloors. Wij produceren hoogwaardige houten vloeren volledig in eigen beheer. Dit doen we vanuit onze werkplek/showroom in Heerenveen, een klein uurtje rijden vanuit Groningen.

Wil je ons assortiment direct bekijken? Klik vooral door naar onze webshop. Hier bestel je veilig en snel de perfecte vloer voor je woning in Groningen. Wij leveren en leggen (indien gewenst) in heel Nederland. De datum van leveren (en leggen) stemmen we uiteraard met jou af.

DutzFloors nabij Groningen voor houten vloeren op maat

Ben je de perfecte vloer niet tegengekomen binnen ons assortiment? Geen nood, DutzFloors maakt houten vloeren ook op maat. Omdat we houten vloeren volledig in eigen beheer produceren zijn de mogelijkheden eindeloos. Uiteraard adviseren wij je graag en helpen we je bij het kiezen van bijvoorbeeld de stijl, kleur, dikte, breedte, bewerking en manier van leggen.

Hoogwaardige houten vloeren in Groningen voor een scherpe prijs

Omdat we de vloeren zelf produceren hebben we niet te maken met tussenpartijen zoals leveranciers. Hierdoor kunnen we de prijs scherp houden. Een ander groot voordeel is dat we de vloer precies naar onze kwaliteitseisen kunnen maken. Een vloer is een investering en we willen dat klanten hier jaren van kunnen genieten. Om deze reden werken we alleen met duurzame materialen.