Houtop Professional Food

Graag wil ik het bedrijf Houtop Professional Food onder de aandacht brengen. Houtop is een bedrijf dat al meer dan vijftig jaar dagvers brood belegt en lunchpakketten verzorgt voor de professionele markt. Bij de professionele markt moet u denken aan hotellerie, het congres/vergadersegment, maar ook aan attractieparken, grote evenementen, scholen of overheidsinstanties.

Aandacht voor het milieu

Houtop Professional Food is, zoals zij zelf zeggen  “ een gepassioneerd  leverancier”  van allerlei broodvariaties. Zij gebruiken uitsluitend verse en eerlijke ingrediënten en dat proeft u. Het is een bedrijf dat blijft innoveren en zij blijven bezig met het bedenken van nieuwe concepten en verpakkingsmethodes. De aandacht van het milieu wordt daarbij niet uit het oog verloren. Door het werken met  milieuvriendelijke producten en duurzame verpakkingen, te recyclen, afval te reduceren en energie- en transportkosten terug te brengen, werken zij mee aan een goed milieu.

Het bedrijf

Houtop is aangesloten bij de Healthy Food innovation circle. Dit is een samenwerkingsverband waarbij telers, producenten en afnemers aangesloten zijn. Dit ook in samenwerking met kennisinstituten als o.a. Universiteit Wageningen en TNO. Men streeft ernaar om innovatieve gezonde producten op de markt te brengen. Wilt u meer weten over Houtop Professional Food? Bezoek  dan de site. Op de site vindt u uitgebreide informatie over de verscheidenheid van producten.