Hulp van Brooklyn Legal

Getalenteerde HBO’ers en WO’ers hebben na het behalen van diploma niet altijd een baan. Sterker nog, het lijkt wel alsof dat steeds moeilijker wordt. Veel ondernemers vinden het gevaarlijk om een minder ervaren, net afgestudeerde kracht in dienst te nemen, omdat deze wellicht wat meer begeleiding nodig hebben. Een welkome uitzondering is Brooklyn Legal. Zij zien kansen in deze nieuwkomers op de arbeidsmarkt en hopen dat zij de bij hun aanwezige juridische vacatures komen vervullen. 

Het belang van ervaring

Als net-afgestudeerde heb je vast inmiddels ondervonden hoe moeilijk het kan zijn om aan de bak te komen. Je kunt tegen wil en dank ontzettend lang thuis zitten, omdat er weinig vacatures zijn of omdat bedrijven nét voor een ander gaan. Brooklyn Legal wil je graag helpen om je intrede op de arbeidsmarkt te doen en meer ervaring op te doen, iets wat erg belangrijk is voor jongeren die net zijn afgestudeerd en de wereld willen veroveren.

Online solliciteren

Ben jij als pas afgestudeerd jurist of juridisch medewerker op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Bekijk vandaag de website van Brooklyn Legal voor een overzicht aan juridische vacatures. Vervolgens kun je snel en gemakkelijk online solliciteren naar die functie(s) die je graag zou willen vervullen!