In Koudekerke, Delft en Werkendam kan men sinds kort ook terecht voor voordelig kunstgras

Kunstgrasgigant is de grootste leverancier van kunstgras in Nederland, sinds kort kan men ook terecht in Delft, Werkendam en Koudekerke voor kunstgras. Zij hebben de afgelopen maanden hun deuren geopend voor het publiek. Kunstgras is een veelgezocht product en op vele manieren toepasbaar. Particulieren bekleden hun tuin of balkon met balkongras of speelgras. Dit vergt weinig onderhoud en voelt zacht aan. Kunstgrasgigant levert daarbij ook aan de zakelijke markt en gemeentes. Speelplaatsen, bedrijfstuinen en sportvelden worden bekleedt.

Verkoop van kunstgras Koudekerke
Op het terrein van Bosman Tuinadvies in Koudekerke is een nieuwe vestiging voor kunstgras geopend. In Zeeland kan men sinds kort in de buurt terecht voor kunstgras in allerlei soorten en maten. Er is een groot showterrein waar voorbeelden te zien zijn. Daarbij is een flinke loods gevestigd met een groot assortiment coupons en restanten. Door de ruimte is er een grote voorraad aanwezig die wekelijks wordt bijgevuld en aangevuld met nieuwe modellen. De eigenaars in Koudekerke beschikken over vakkennis op het gebied van kunstgras die zei met hun klanten delen.

Kunstgras in Delft aanschaffen
Sinds kort zijn de deuren van de Kunstgrasgigant in Delft geopend voor het publiek, op het gebied van kunstgras is hier een ruim aanbod aanwezig. Vanuit Delft, Den Haag en het Westland is de vestiging eenvoudig te bereiken via de A13. Het aanbod aan kunstgras is zeer divers in Delft. Door de grote opslagruimte is er altijd voldoende kunstgras op voorraad.

Uiteenlopend Kunstgras in Werkendam
In Werkendam treft men sinds kort een divers aanbod van kunstgras aan. In de nieuwe vestiging werken deskundige medewerkers die deskundig advies aanbieden. Daarbij zijn er vele afwisselende soorten verkrijgbaar. Kunstgras soorten als diergras, speelgras, sportgras en luxe gras zijn allen aanwezig in Werkendam. De Kunstgrasgigant hoopt door de openingen in Delft, Koudekerke en Werkendam kunstgras voor iedereen toegankelijk te maken.