Incassobureau Veenendaal

Laatst zocht ik een incassobureau Veenendaal omdat ik last heb van debiteuren. Ik heb een groothandel uit in speelgoed en krijg daar regelmatig bestellingen. Maar helaas betalen niet alle klanten de facturen. En omdat ik dat nu zat ben wil ik een incassobureau inschakelen. Maar welke moet ik kiezen? Ik heb er namelijk nog helemaal geen ervaring mee. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar een geschikte.

Incassobureau zoeken

Toen ik op het internet een incassobureau ben gaan zoeken, kwam ik al gauw Incasso Advocaten tegen. Daar las ik op de website dat zij ingeschakeld kunnen worden voor zowel kleine als grote bedragen. Nu verschilt het per klant bij mij of dat het om een klein- of een groot bedrag gaat. Maar dat is in ieder geval positief nieuws! Ook goed om te lezen was dat ik helemaal geen kosten aan hen heb. Dit omdat wanneer de rechtszaak wordt gewonnen door ons, alle kosten naar mijn debiteur gaan. Zo ook die van het incassobureau. Dit vond ik allemaal erg goed klinken. En daarom besloot ik dan ook om contact op te nemen met Incasso Advocaten.

Incasso Advocaten

Ik belde hen op en een vriendelijk klinkend persoon nam de telefoon op. Ik deed mijn verhaal over de debiteur en zij begreep de situatie direct. Ook vroeg zij mij of dat ik alles zwart op wit heb staan. Dingen zoals de bestelling en het bewijs dat ik de producten heb afgeleverd. Nadat dit in orde was heb ik besloten om het in te gaan schakelen als mijn incassobureau. En toen zij aan de slag gingen werd de volgende dag al een brief uit de deur gestuurd voor mijn debiteur. En al gauw werden de facturen betaald! Hier ben ik Incasso Advocaten dan ook hartstikke dankbaar voor. Dus mocht jij een incassobureau nodig hebben, dan kan ik hen zeker aanbevelen!