iPad 3 reparatie Haarlem

iPad 3 reparatie Haarlem

Dagelijks ben ik in de weer met mijn iPad. Op werk is het mijn hulpmiddel bij presentaties, onderweg ga ik door het nodige leesvoer, thuis stream ik ter ontspanning een film of speel ik een spelletje. Het is tevens de controller voor verscheidene elektronische apparaten in mijn huis. Een apparaat dat op zo veel manieren is geïntegreerd in mijn omgeving blijkt een groot gemis wanneer er een defect ontstaat. Dit heb ik vorige week gemerkt, toen het scherm onherkenbaar beschadigd raakte na een ongelukkige val.
Op zoek naar een iPad 3 scherm reparatie voor een gunstige prijs nabij Haarlem stuitte ik op VistaRepair, een repaircenter gelegen aan de A. Hofmanweg. De goede bereikbaarheid, de gerieflijke tarieven en de gratis parkeergelegenheid trokken me uiteindelijk over de streep.
Laat ik voorop stellen dat ik erg tevreden ben met de service en de communicatie bij VistaRepair. Ik plande een afspraak in op de online agenda, welke in een mum van tijd werd bevestigd, waarna ik binnen een paar uur al terecht kon in hun kantoor. Daar aangekomen werd mijn iPad ingenomen, onderzocht en werd mij helder uitgelegd wat er mis was, hoe hoog de kosten zouden zijn en hoe lang het zou duren.
Hoewel ze hadden geschat dat de reparatie ongeveer een uur zou duren, had ik mijn tablet in drie kwartier alweer terug. Ik kreeg de gelegenheid om ‘m uitgebreid te testen en na mijn goedkeuring kreeg ik een factuur en kon ik afrekenen. Naast dat ik ontzettend blij ben met de terugkomst van mijn iPad, ben ik ook erg te spreken over de service bij VistaRepair. Het maakt een ongemakkelijke ervaring als een kapotte tablet een stuk gemakkelijker.