iPhone 5 herstellen Antwerpen

iPhone 5 gaat stuk in Antwerpen

Vorige week was ik in Antwerpen voor een zakelijke meeting met een belangrijke klant. Ik kwam ruim op tijd aan bij mijn hotel in de binnenstad. Terwijl ik uit mijn taxi stapte liet ik mijn iPhone 5 vallen en ja hoor… heel mijn scherm aan diggelen. Ik kon helemaal niks meer met mijn iPhone doen, en al mijn gegevens voor mijn afspraak stonden er natuurlijk. Gelukkig wist de chauffeur van mijn taxi een adres waar ze mij snel konden helpen. Binnen 10 minuten rijden waren we aangekomen bij De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen – Borgerhout.

Mijn iPhone 5 werd binnen 20 minuten hersteld

éénmaal binnen werd ik direct geholpen door een vriendelijke man achter de balie. Ik legde hem uit wat er war gebeurd en dat ik over 2 uur een hele belangrijke afspraak had en al mijn gegevens op mijn iPhone 5 stonden. Hij stelde me gerust en vertelde me dat een nieuw iPhone 5 scherm plaatsten nog geen 20 minuten duurt. Zo gezegd zo gedaan en terwijl ik mee mocht kijken tijdens de gehele operatie werd mijn iPhone 5 professioneel hersteld. Binnen 20 minuten stond ik weer buiten met een prima werkende iPhone. Mijn dag was gered door de vriendelijke man van De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen

Hier hun adres mocht u ook gebruik willen maken van hun goede service

De Telefoon Reparatie Winkel
Turnhoutse Baan 308/310
2140BE Antwerpen
Tel: 0497639717
info@detelefoonreparatiewinkel.be