iPhone reparatie Kapellen en Brasschaat

iPhone reparatie Kapellen en Brasschaat

Bent u woonachtig in Kapellen of Brasschaat en zoekt u een professioneel herstelcentrum om het mankement aan uw iPhone te repareren? Dan bent u bij De Telefoon Reparatie Winkel aan het juiste adres. Wij houden ons al jaren bezig met het herstellen van iPhones. Wij hebben voor elk probleem een oplossing en herstellen uw iPhone uit Kapellen of Brasschaat enkel met de originele iPhone onderdelen. Al onze medewerkers zijn ervaren en hebben de juiste certificaten. Bij ons bent u er zeker van dat uw iPhone netjes hersteld word. Wij helpen u graag.

Een iPhone reparatie is bij ons het voordeligst en professioneel

Wij beiden al onze klanten de meest goedkope iPhone reparaties aan. Gemiddeld betaald u in Brasschaat of Kapelle voor een iPhone 5S scherm reparatie €169. bij ons kost deze zelfde reparatie maar €149. Dat schilt u toch al snel €20. Hier kunt u ook meekijken terwijl wij uw iPhone herstellen. De gemiddelde iPhone reparatie duurt niet langer als 30 min. Klaar terwijl u wacht.

De Telefoon Reparatie Winkel inschakelen voor uw iPhone reparatie

U bent altijd van harte welkom bij ons reparatiecentrum. U kunt zonder afspraak langskomen voor een reparatie of om u in te laten lichten over de mogelijkheden. Wij helpen u graag. Bij ons krijgt u altijd 3 maanden garantie op het door ons vervangen onderdeel.

Contact:
De Telefoon Reparatie winkel
Turnhoutse Baan 308/310
2140BE Antwerpen
0497 63 97 17
info@detelefoonreparatiewinkel.be