Jouw adres voor gebruikte magazijninstellingen

Wil jij graag magazijninstellingen die gebruikt en tweedehands zijn of heb je gebruikte magazijninstellingen die je zelf niet meer gebruikt? Zoek in beide gevallen dan niet verder! Trading Together is de plaats waar jij je dient te melden! Zij verkoopt je zowel gebruikte magazijninstellingen alsmede koopt je gebruikte magazijninstellingen op, wanneer je deze niet meer wil of kunt gebruiken.

Magazijninstellingen verkopen of inkopen

Het woord magazijninstellingen is eigenlijk een overkoepelende verzamelnaam voor allerlei soorten stellingen. Deze gebruikte magazijninstellingen kunnen zijn gebruikt voor je opslag van pallets, dozen, stukgoederen en allerlei andere producten en opslagmethoden die je in je bedrijf hebt gebruikt.  Bij Trading Together kun je hierbij denken aan de volgende soorten gebruikte magazijninstellingen:

–       Palletinstellingen;
–       Legbordstellingen;
–       Bandenstellingen;
–       Grootvakstellingen;
–       Draagarmstellingen en
–       Entresol tussenvloeren.

Waarom Trading Together?

Waarom is het verstandig om te kiezen voor het kopen van en verkopen aan Trading Togeter? Daar zijn zelfs meerdere redenen voor! Het bedrijf is een betrouwbare partner bij opkoop en demontage, heeft een grote voorraden en zijn niet té groot, maar precies goed. Daarnaast bieden ze je scherpe prijzen, mede mogelijk gemaakt dankzij hun efficiënte werkwijze. Ook staat Trading Together voor samenwerken en meedenken, zowel met jou als klant als met jou als leverancier.

Ben je benieuwd geraakt naar het kopen of verkopen van gebruikte magazijninstellingen en een relatie met Trading Together? Bekijk dan de website voor meer informatie!