Juridisch advies, snel en goedkoop?

Het verkrijgen van juridisch advies lijkt vaak een langdurend proces. Advocaten kosten een hoop geld, en niemand zit te wachten op een torenhoge rekening. Een scheiding aanvragen wordt een stuk makkelijker door Juranet. Bij Juranet werkt het anders en sneller. Advocaten heb je niet meer nodig. Binnen 24 uur krijg je thuis het advies en hoef je de deur niet meer uit.

 

Juridische dienstverlening wordt gemakkelijker gemaakt

Juranet zorgt voor een passend antwoord op een vraag die gaat over een juridisch stuk zoals een echtscheidingsconvenant. Ze hebben juridische dienstverlening gemakkelijker gemaakt. Het werkt namelijk heel simpel: je upload het document via de website. Betaalt vervolgens een bedrag van€37,50 en  krijgt binnen 24 uur het antwoord.

De medewerkers van Juranet zijn vakkundig maar ook toegankelijk en transparant. Zij helpen u verder op weg. Ook na het beantwoorden van de vraag kunnen ze u verder op weg helpen. Voor een bedrag van €75,00 per uur helpen ze u met het aanpassen van het document of het schrijven van een nieuwe.

Bij Juranet bekijken ze uiteenlopende documenten, ze hebben een brede specialisatie. Bijvoorbeeld een echtscheidingsconvenant, maar ook een arbeidscontract of ontslagvoorstel. Stuur uw documenten op! En laat ze bekijken door een professional van Juranet.