Kantoor Enschede huren

Bent een startende ondernemer en wilt u graag een kantoor in Enschede huren, maar is de huurprijs eigenlijk te hoog ten opzichte van uw omzetcijfers? Wellicht is een kantoor in Haaksbergen dan de beste oplossing voor u. Haaksbergen ligt op een kwartier rijden van Enschede vandaan en heeft meer dan 24.000 inwoners. Een kantoor in Enschede is natuurlijk wel erg interessant wanneer u in de stad bent gevestigd, maar het kan net zo goed zijn voor uw bedrijf om in de stad van Haaksbergen te zitten of op het industrieterrein het Stepelo. Hier zijn een groot aantal innovatieve bedrijven gevestigd, wat onder andere ook een belangrijk initiatief heeft.

Kantoor in Enschede huren

Het huren van een kantoor of opslagruimte in Enschede kan nogal prijzig uitvallen in vergelijking met de huurprijzen in Haaksbergen. In Haaksbergen betaalt u gemiddeld zo’n 500 euro per maand voor een kantoorruimte. Tevens is wordt er binnenkort een nieuw bedrijvencomplex gebouwd in de Spinnerstraat in Haaksbergen. Hier zijn al units te huur vanaf 375 euro per maand. Mocht u toch liever op het innovatieve industrieterrein in Stepelo huren, dan raden wij u aan om even te kijken naar het aanbod op Stepelo.

Meer informatie over kantoor Enschede?

Bekijk dan het aanbod in Enschede, zodat u een beeld heeft van de huurprijzen die zij hanteren. Wij hebben even voor u gekeken. Dit ligt al snel op enkele tienduizenden euro’s per jaar. Kies daarom voor een locatie bij Enschede in de buurt, zodat u toch gemakkelijk te bereiken bent via de N18 of andere naastliggende steden zoals Hengelo, Almelo en Eibergen.