Kapotte garagedeur slot vervangen

De voordelen van een garagedeur slot

Een garagedeur zorgt ervoor dat een ruimte afgesloten wordt van de buitenkant bijvoorbeeld een garage of een loods. Een garage wordt veel gebruikt als opslagplaats voor waardevollen spullen zoals een auto, fietsen of gereedschappen. Om ervoor te zorgen dat deze ook veilig staan, is het belangrijk dat de garagedeur goed functioneert en dat er een garagedeur slot aanwezig is om de deur goed te kunnen afsluiten. Wanneer u beschikt over een elektrische garagedeur is de motor sterk genoeg om de deur omlaag te houden. Het is dan ook niet noodzakelijk om bij een elektrische garagedeur een extra slot te plaatsen. Echter wanneer u beschikt over een handbediende garagedeur is het voor de veiligheid van belang dat u een goed werkend slot heeft. Een slot zorgt ervoor dat uw garage dus ook uw waardevolle spullen goed zijn beveiligd. De kans op een inbraak wordt verkleind.

Wie is ROMASS?

ROMASS is al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types garagedeuren, rolluiken en industriedeuren. Onze vakkundige monteurs zijn professioneel opgeleid en hebben kennis van alle merken en types deuren en rolluiken. Ze worden ook jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen garagedeuren. ROMASS beschikt over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken deuren. Onze monteurs kunnen tijdens een reparatie defecte of versleten onderdelen direct vervangen. Een van de onderdelen die we veel op voorraad hebben zijn garagedeur sloten. Deze kunnen door onze monteurs, indien ze vervangen moeten worden geplaatst worden. Allereerst wordt er gekeken of het slot eventueel gerepareerd kan worden. Indien dit niet mogelijk is, gaat een monteur het slot vervangen. We vervangen en repareren sloten voor zowel kanteldeuren als een sectionaaldeur.

Hoe kan ik een monteur inschakelen?

Bij ROMASS kunt u eenvoudig online een aanvraag indienen om een monteur in te schakelen. Op onze website vindt u een aanmeldingsformulier die u kunt invullen. Dit duurt maar enkele minuten. Wanneer we u aanmelding heeft ingediend, neemt een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Zodra de afspraak is gepland, ontvang je een bevestiging van je afspraak. Wilt u liever telefonisch een aanvraag indienen? Dat is geen probleem. We zijn bereikbaar op 085-7822730.

Voor meer informatie over onze diensten, kunt u terecht op onze website. U kunt ook altijd contact opnemen.