Koop uw nieuwe collectie in bij City of Sails

Heeft u een kleding winkel en bent u nog op zoek naar een nieuw kledingmerk? Wat dacht u dan van City of Sails? Dit label is sinds twee jaar actief op de Nederlandse markt in het midden en hoogsegment. Koop hier uw nieuwe collectie in voor het volgende seizoen.

De collectie

Het merk City of Sails laat zich inspireren door de Sydney Lifestyle. City of Sails maakt een ongedwongen collectie voor de actieve, stijlvolle en ambitieuze man en vrouw die zichzelf kunnen identificeren met de Sydney levensstijl en houding. Het resultaat is een zeer draagbare collectie met kledingstukken die vol detail zitten.  De compacte collectie bestaat uit jassen, vesten, truien, sweaters, polo’s, T-shirts en bermuda’s. De kwaliteit van de kleding is zeer hoog. Alles is gemaakt van de beste kwaliteit.

Kleding inkopen

Wilt u City of Sails kleding inkopen voor uw nieuwe collectie? Vraag dan de brochure aan of neem vrijblijvend contact op via de site. Bent u benieuwd naar de collectie, dan kunt u een kijkje nemen in de showroom in The Cube in Almere. In Europa zijn er al veel liefhebber voor het merk City of Sails. Leuke kleding inkopen voor uw winkel doet u bij het merk City of Sails.