Locatie nodig? Overweeg de Tuin in Rotterdam

Heeft u binnenkort een bedrijfsborrel op het programma staan, maar zoekt u nog een passende locatie? In omgeving Rotterdam is Restaurant de Tuin een goede uitvalsbasis. Hier kan u terecht met zowel een klein als een groot gezelschap, en reserveert u een kamer naar wens. Afhankelijk van het gezelschap kan u een passend arrangement boeken, borrelhapjes, een buffet, het is allemaal mogelijk bij deze zaalverhuur Rotterdam.

Een unieke plek in de stad

Restaurant de Tuin ligt nabij het centrum van Rotterdam, op loop afstand van de Kralingse plas. U kan er dus genieten van de mooie natuur, en unieke omgeving. Maar het is goed bereikbaar en daarom ook ideaal als locatie voor een bedrijfsborrel. Wilt u liever als particulier gebruik maken van de mogelijkheid tot zaalverhuur? Dat is geen probleem. Vier bij de Tuin uw jublieum, trouwerij of verjaardag, en laat alle hapjes en drankjes verzorgen.

Meer weten over Restaurant de Tuin?

Aanvullende informatie vindt u op de website. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken en maak kennis met deze unieke locatie. Of vraag eerst via de website een offerte aan voor de verhuur van een zaal met eventueel passend eet- en/of drankarrangement. Voor meer informatie gaat u naar de website van Brasserie Rotterdam.