Maerssens: expert in vloeren

Hout is materiaal waar ontzettend veel mee kan, vooral als het wordt bewerkt. Zo is een houten vloer ook mogelijk. Dit staat ontzettend mooi in huis. Omdat het een natuurproduct is, is het ontzettend uniek en kan het vaak tegen veel weersomstandigheden enzovoort. Helaas is het toch niet te voorkomen dat houten vloeren schade krijgen of dat het lak begint te slijten. In dat geval is het tijd om naar Maerssens te gaan.

Wat kan Maerssen voor mij betekenen?

Maerssens vloerenhuys verkoopt en renoveert vloeren. U kunt dus bij slijtage in uw houten vloer naar Maerssens toe, zodat u een nieuwe vloer uit kunt kiezen. Het kan echter zo zijn dat u zeer tevreden bent met de vloer van nu en dat u liever geen nieuwe wilt. In dat geval kunt u uw vloer laten renoveren. Het personeel legt en renoveert op een traditionele en ambachtelijke manier die van generatie op generatie doorgegeven is in dit familiebedrijf. Daarnaast heeft het personeel allemaal een diploma op zak. U zult merken dat er veel kennis, ervaring, maar ook passie zit in de werkwijze van Maerssensvloerenhuys.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het aanschaffen van een nieuwe vloer of het het lakken en schuren van uw vloer? Ga dan naar de website voor alle informatie. Hier vindt u ook adres- en contactgegevens.