Met Facebook maak je vrienden

Op zoek naar vrienden en vriendinnen van vroeger? Het kost helemaal niet veel moeite die terug te vinden. Je hoeft alleen maar in te loggen via Facebook, een naam in te typen en je hebt een grote kans de pagina te zien van het schoolvriendinnetje van vroeger, van het buurjongetje met wie je ooit voetbalde of van het eerste meisje op wie je verliefd werd. De kans dat je die vindt is inderdaad groot, want bijna anderhalf miljard mensen wereldwijd hebben inmiddels een pagina op Facebook.

Aanmelden op Facebook is heel eenvoudig. Je gaat naar de website Facebook.com, vult een paar vragen in en klaar is Kees. Dat kost nauwelijks tijd. Je krijgt een mail van Facebook en als je dan op de activeringslink klikt, ben je ook een van de velen met een account. Nu kun je op Facebook inloggen. Krijg je het niet voor elkaar, dat gebeurt overigens zelden, dan kun je zoeken op login Facebook en kijken hoe je wél kunt inloggen. Als dat is gelukt kun je contact zoeken met mensen die je graag weer eens wilt ‘zien’.

Vrienden van vroeger

Als je een pagina op Facebook hebt, bestaat de mogelijkheid vriendschapsverzoeken te sturen naar degenen met wie je graag contact wilt. Vrienden en bekenden van nu, maar ook vroegere klasgenootjes, vrienden die zijn verhuisd naar een ander deel van het land, ex-collega’s, mensen die je uit het oog bent verloren, maar toch weer eens wilt ‘spreken’. Het kan allemaal. Dat is het mooie van Facebook. Met Facebook maak je vrienden.