Mijn Novoferm deur werkt niet meer. En nu?

Op het moment dat je Novoferm deur een storing heeft, wil je dat er snel een monteur ter plaatse is om het defect te verhelpen. Maar hoe vind je snel een vakkundig iemand? En hoe weet je zeker dat hij jouw Novoferm deur kan maken?

Alle merken en type deuren

Niet elke monteur heeft verstand van alle merken. De reparateurs van ROMASS kunnen echter alle merken maken (van Novoferm tot Hormann en van Nassau tot Crawford). Zij hebben ruime ervaring met alle merken deuren, waaronder ook het merk van jouw toegangsdeur.

Goed voorbereid ter plaatse

Verder komen zij bij je langs met hun mobiele werkplaats (een uitstekend uitgeruste service bus) met daarin de meest voorkomende reserveonderdelen voor alle merken en types deuren. Dat zorgt ervoor dat zij in 95 % van alle gevallen de storing direct ter plaatse kunnen herstellen.

Snelle service

En mocht jouw deur nu net bij de 5 % horen, die niet direct gerepareerd kan worden (indien er bijvoorbeeld een onderdeel op maat gemaakt dient te worden), dan zorgt de monteur ervoor dat jouw deur alsnog zo snel mogelijk wordt gerepareerd.

Een defecte deur is zeer vervelend, dat begrijpt ROMASS als geen ander. Onze monteurs staan 24/7 en 365 dagen per jaar voor je klaar en lossen het defect gegarandeerd op. Altijd en overal in heel Nederland.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken de monteurs alleen met kwalitatief hoogstaande onderdelen en kunnen zij bogen op jarenlange ervaring. Wij zijn er dan ook van overtuigd, dat je tevreden zult zijn. Daarom hebben wij het No Cure No Pay beleid in het leven geroepen.

Meer informatie over onze service kun je lezen op onze website. Heb je verder nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!