Moederdag

Moederdag 2017

Op 14 mei is het weer Moederdag. Op zoek naar een leuk cadeautje? Laat uw waardering blijken en verras uw moeder met haar lievelingsgeur. De lekkerste geurtjes van bekende merken, tegen zeer betaalbare prijzen, vindt u bij Parfum For You.

 

Voor iedere moeder een favoriete geur

Al jaren is een parfum het meest gegeven cadeau voor Moederdag. Koop voor uw moeder een geur die bij haar past. Als u weet wat haar favoriete parfum is, is het niet zo moeilijk. Maar weet u dat niet en moet u zelf een keuze maken dan kunt u kiezen uit verschillende categorieën: bloemen, kruiden, fris, verleidelijk of klassiek en tijdloos.

 

Frisse en elegante geur

Parfum For You heeft een uitgebreide collectie originele merkgeuren voor dames. Voor Moederdag kunt u kiezen voor een frisse, zonnige geur zoals Dolce en Gabbana Light blue, een licht parfum met de frisse geur van appels, bamboe, jasmijn, witte rozen, citroenhout, amber, en muskus. Of kiest u voor Burberry London? Dit is een luxe bloemengeur met onder andere rozen, kamperfoelie en jasmijn. De aantrekkingskracht van de vrouw wordt door deze ingrediënten nog eens extra benadrukt. Een parfum voor elegante vrouwen, die midden in het leven staan. Zo zijn er nog vele andere lichte of bloemige geuren, waaruit u kunt kiezen, in het assortiment

 

Klassieke, tijdloze geuren

Kiest u voor uw moeder liever een klassieke, tijdloze geur? Dan zou u kunnen kiezen voor bijvoorbeeld Lancôme Poême of Paris van Yves Saint Laurent. Poême van Lancôme is een klassieke geur die staat voor contrasten. De topnoten zijn de lychee bloesem en blauwe papaver, gevolgd door mimosa, narcis, fresia en roos als hartnoten. De basisnoot wordt gevormd door een combinatie van vanillebloesem en de datura bloem. Paris van Yves Saint Laurent is een klassiek parfum, bloemig en houtachtig. Het bevat de geurnoten van viool, bergamot, oranjebloesem, Provençaalse roos, sandelhout en vetiver. Perfect voor de klassieke vrouw die wil laten zien wie ze is.

 

Moederdag 2017 bij Parfum For You

De heerlijkste geuren voor Moederdag vindt u bij Parfum For You. In het uitgebreide aanbod is altijd wel een passend parfum voor uw moeder te vinden. Om het cadeautje extra feestelijk te maken, kunt u bij uw bestelling aangeven of u het parfum wilt laten inpakken door Parfum For You.