Muurschildering in de babykamer laten maken

U heeft een kindje op komst. Natuurlijk wilt u goed voorbereid zijn en wilt u het beste voor dit kindje. Niet alleen u. Waarschijnlijk heeft u al ontzettend veel cadeau’s binnen gekregen en heeft u ook al veel dingen aangeschaft. Nu moet er nog plaats komen voor deze spullen, waardoor het tijd wordt om de babykamer in te richten. Deze moet niet alleen praktisch, maar ook leuk zijn. Kies daarom ook voor een muurschildering in de babykamer.

Rik Muurschilderingen

Waar u terecht kunt voor het laten maken van een muurschildering voor in de babykamer, is Rik Muurschildering. Rik was van oorsprong geen professionele schilder, maar wat begon als hobby is uitgegroeid tot een bedrijf. Rik maakt veel schildering in huizen. Deze kunnen groot, klein en gedetailleerd of niet zijn. Rik zal eerst met potlood te details tekenen en vervolgens schilderen. Eventueel met behulp van een beamer. De verf die wordt gebruikt is snel droog en stinkt niet, zo kunt u gewoon slapen en leven zodra er geschilderd is. Als de muurschildering droog is, is deze af te nemen met een doek.

Nu contact opnemen

Wilt u een schildering laten maken door Rik Muurschilderingen? Ga dan naar de website. Klik hier voor alle informatie en voor de contactgegevens. Zo kunt u een afspraak maken of vragen stellen over een ontwerp, de werkwijze of prijzen.