Na 94 jaar nieuwe marktleider op het gebied van bloemen bezorgen!

Nieuw-Vennep, 08-06-2015

Topbloemen.nl neemt marktleiderspositie Fleurop over


Afgelopen dagen werden de resultaten openbaar van bloemenbezorgbedrijven in Nederland. Hieruit bleek dat de marktleider na 94 jaar het stokje overdraagt aan de nieuwe nummer één: Topbloemen.nl uit Nieuw-Vennep. Zij zijn na 16 jaar tijd de grootste op het gebied van bloemen bezorgen in Nederland. Bij een boekettentest in het RTL4-programma ‘Editie NL’ werd het boeket van Topbloemen.nl als beste en meest betaalbare gekozen.

Vaste bloemensponsor
Oprichter van Topbloemen.nl Edwin van Arkel heeft als passie mensen blij maken met boeketten. In 1999 richtte hij het landelijke bloemenbezorgbedrijf Topbloemen op. Op de website kun je uit tientallen boeketten naar persoonlijke smaak kiezen. Een lokale bloemist  bezorgt het boeket. Bij bestellingen vóór twee uur s’middags wordt er dezelfde dag bezorgd. Bij Thuiswinkel Waarborg Review staat Topbloemen met een 8,9 bovenaan. Het bedrijf is de vaste bloemensponsor van de tv-programma’s ‘All You Need Is Love’ en ‘Hollands Beste Bloemstylist’, en van ‘De Leukste Moeder Van Nederland’, een radioprogramma van 100%NL.

Bloemen bezorgen in Nederland
Vanaf 1921 worden er landelijk georganiseerd bloemen bezorgd in Nederland. Sindsdien – 94 jaar lang dus – was er één en dezelfde marktleider. Sinds deze week is Topbloemen.nl de nieuwe marktleider. Met een jaaromzet van ruim 11 miljoen euro verzendt het bedrijf enkele honderdduizenden boeketten naar particulieren en bedrijven. Afgelopen weekend zette het bedrijf zijn bloemisten in het zonnetje. Honderden bloemisten waren uitgenodigd voor een event op de grootste rozenkwekerij van Nederland, Marjoland. Onder leiding van gastheer Dirk Zeelenberg werd de marktleiderspositie onthuld en gevierd. Om het te vieren met klanten worden er de komende week boeketten aangeboden met gratis vaas.

Topbloemen.nl:
Bedrijf opgericht in 1999 door Edwin Van Arkel en marktleider op het gebied van bloemen bezorgen. Tevens de vaste bloemensponsor van All You Need Is Love (tv), Hollands Beste Bloemstylist (tv) en De Leukste Moeder Van Nederland (radio, 100%NL.) Meer informatie: https://topbloemen.nl

Bronnen:
Reviews Topbloemen : https://www.kiyoh.nl/topbloemen_nl_/
Boekettentest editieNL : https://www.youtube.com/watch?v=mRCxyaUaMzc
Jaarverslag Fleurop 2014 : https://drive.google.com/file/d/0Bw_T7ZHVMlSwcktlWHNkdU9fR0E/view?usp=sharing
Cijfers Fleurop versus Topbloemen : https://drive.google.com/file/d/0Bw_T7ZHVMlSwVERib2hCQkJBaEV1NEhTLWdBNjQ1eUFHNWp3/view?usp=sharing
Jaarrekening Topbloemen 2014

—————————–noot voor redactie———————————-

Bij interesse zijn op kantoor te Nieuw-Vennep de cijfers van Topbloemen.nl in te zien.

Voor meer informatie over het persbericht:

Naam: Jennifer Delano
Emailadres: JDelano@DelanoPR.nl
Telefoon: 06-39755493

Voor meer informatie over Topbloemen.nl:

Naam: Edwin Van Arkel
Email: Edwin@Topbloemen.nl
Telefoon: 088-110 8000