Nu mogelijk: rijden in een bedrijfsauto met carwrapping reclame in Gouda

Vroeger werd auto reclame vaak op de auto zelf gespoten of met bestickering gedaan, het is tegenwoordig ook in Gouda mogelijk om de auto in te pakken met een speciaal folie. Carwrapping is nieuw en zorgt voor een duurzaam en mooi resultaat. Ondanks de duurzaamheid is carwrapping ook eenvoudig en streeploos te verwijderen. Er zijn allerlei ontwerpen te maken om als organisatie origineel voor de dag te komen.

Reclame door carwrapping in Gouda
Design Service Waddinxveen heeft reclame bedrukken op vervoersmiddelen tot specialisatie gemaakt. Het gebruik van carwrapping biedt veel mogelijkheden voor design. Zo kan een bedrijf zich doormiddel van het vervoersmiddel onderscheiden. De gehele auto wordt ingepakt door deze manier van bedrukken. Het is dan ook mogelijk om de auto in zijn geheel een andere kleur te geven. Bestickering kan loslaten en dit begint meestal bij de randen. Omdat de volledige auto ingepakt wordt zal deze niet afbladeren. Het is een nieuwe duurzame vorm van reclame op voertuigen in Gouda.

Nieuwe kleuren van 3M en Averycarwraps
De unieke vorm van reclame maken in Gouda kan nu nog meer gepersonaliseerd worden. Design Service Waddinxveen werkt met wraps van de merken 3M en Averywraps. Deze merken hebben nieuwe kleuren uitgebracht zodat er nu nog meer mogelijk is qua design en kleur. De folie wordt bedrukt en vervolgens om de auto heen geplaatst. Het is ook mogelijk om andere vervoersmiddelen zoals boten of bussen te voorzien van een originele carwrapping.