Op reis naar zuidoost Europa

Het is nog niet eens kerst en sommige mensen zijn al druk bezig met het plannen van de zomervakantie. Blijf je binnen Europa of ga je voor een reis naar de andere kant van de wereld? Kies je voor zee en strand? Of Toch liever voor bergen en bos? De keuze is letterlijk reuze en het is begrijpelijk dat je het moeilijk vindt om te bepalen waar je heen wilt en kan. Met dit artikel ga ik jullie mijn persoonlijk voorkeur vertellen omdat dit land bos, zon, zee en strand heeft en dit samenvat in een robuuste uitstraling.

Het land dat mijn persoonlijke voorkeur heeft is Kroatië. De hoofdstad van het land is Zagrep. Zoals ik eerder al zei heeft het land groene bossen, bergen, mooie meren en rivieren en prachtige stranden. Het klimaat is vergelijkbaar met dat van Italië waar het land vrij parallel aan ligt.

Als je vakantie gaat naar Kroatië kun je veel doen. Je kan kiezen voor een rustige, culturele of actieve vakantie. Mijn advies is om hoe dan ook in een tent op vakantie gaan. Op deze manier kan je optimaal genieten van de prachtige natuur. Om toch sociale contacten te houden kan je kiezen voor een camping.

Een camping kan lastig zijn om te kiezen. Kies daarom voor een camping die wordt aanbevolen door bijvoorbeeld de ANWB. Zo krijg je een goede camping die beschikt over alle faciliteiten waar een goede camping aan moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan voorzieningen zoals een douche, een wc en een receptie waar ze in ieder geval Engels praten. Hiernaast is het fijn dat een camping over vermaak voor je kind beschikt. Hierdoor kom jij zelf tot rust. Denk aan een animatie team dat vermaakt zorgt, maar ook buitenspeelgoed zoals een schommel hout of pingpong tafel. Met het warme weer is het ook fijn als er een zwembad of iets dergelijks aanwezig is.