Opslagruimte Enschede huren

Denk u er over na om een Opslagruimte in Enschede te huren, maar vindt u eigenlijk dat de tarieven in Enschede te hoog zijn? Dan weten wij wel een oplossing voor u zodat het minder geld kost om een opslagruimte in de buurt van Enschede te huren. Er is namelijk een prachtig bedrijvencomplex in Haaksbergen dat zich op een innovatief en interessant industrieterrein bevindt waar nauwelijks tot geen leegstand is. Het industrieterrein is gemakkelijk te bereiken vanaf Enschede en Hengelo.

Opslagruimte Enschede

Een goed bewaakte opslagruimte Enschede kan vaak aardig in de papieren lopen bij sommige verhuurders. Daarom raden wij ook aan om in de omliggende steden of dorpen te kijken, omdat u vanaf de stad dan nog steeds gemakkelijk te bereiken bent. Haaksbergen bevindt zich namelijk bij Enschede, Hengelo en is de doorgang tussen Winterswijk en Enschede. Hier komt het verkeer sowieso doorheen, omdat de N18 door Haaksbergen loopt. Het voordeel hiervan is dat u hier veel voordeliger uit bent dan een echte opslagruimte Enschede. Opslag in Enschede is namelijk best wel schaars, daarom betaalt u hier ook veel meer voor dan in Haaksbergen.

Meer informatie over opslagruimte Enschede?

Het voordeel van de opslagruimte op industrieterrein Stepelo is dat u te maken heeft met een soort van buurt. Er worden soms wel eens feestjes gegeven voor een aantal ondernemers waarbij er heerlijk wordt gebarbecued. Wilt u ook graag een opslagruimte huren in Enschede, maar weet u nog niet precies waar u dit wilt doen? Dan kunt u gerust altijd een vrijblijvende afspraak maken, zodat u de voordelen kunt zien van bedrijventerrein Stepelo. Kies voor een opslagruimte nabij Enschede, zodat u voordeliger uit bent!