Organiseren van een game toernooi met games5.nl

Zijn jij en jouw vrienden gek op gamen? Dan heb ik heel goed nieuws. Je kunt namelijk nu via games5.nl je eigen gametoernooi organiseren. Er zijn 32 of 64 gamers nodig om dit toernooi door te kunnen laten gaan. Zeer geschikt voor een grote vriendengroep, een vereniging of als bedrijfsuitje. Je kunt kiezen uit een FIFA toernooi of een Call of Duty toernooi. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Een eigen gametoernooi

Op Games5.nl of op Movies5.nl kun je een game toernooi aanvragen of organiseren. Voor een FIFA toernooi betaal je vanaf 12,50 per persoon. De prijs van een Call of Duty toernooi ligt niet vast. Het toernooi speelt zich af op een eigen gekozen unieke locatie. Het scherm waarop gegamed wordt is een uniek airscreen. Voordat je het toernooi organiseert kun je een gratis advies gesprek aanvragen. Games5.nl organiseert toernooien door heel Nederland. Alle apparatuur en het vervoer en installatie hiervan zal geregeld worden. Zo weet je zeker dat alles goed komt en van goede kwaliteit is. Naast de prijs voor het toernooi betaal je ook nog benzinekosten.

Interesse

Geïnteresseerd in het organiseren van een game toernooi? Ga dan naar de website voor de contactgegevens om een advies gesprek aan te vragen of klik direct op de button om het toernooi aan te vragen.