Pickupnaalden kopen

Wilt u een Pickupnaald kopen?

U wilt natuurlijk wel zeker weten dat deze van goede kwaliteit is. Slechte Pickupnaalden kunnen permanente schade veroorzaken op uw plaat. Je hoort te vaak dat mensen die weinig verstand hebben van een platenspeler opgelicht zijn met een 2de hands Pickupnaald, als hij al helemaal versleten is, of een slechte kwaliteit naald uit het buitenland, vooral uit China.

Wij van http://pickupnaalden.com/ garanderen een 1ste hands naald, die tevens van de beste kwaliteit is. Bij ons is keuze van verschillende merken, van Andante tot Zenith.

Wij leveren binnen 1 tot 3 werkdagen. Mocht een artikel uitverkocht zijn en de levertijd langer dan dat worden, dan zullen wij u persoonlijk Emailen. Mocht dat een probleem worden kunt u de levering dan annuleren en wij storten het volledige bedrag terug.

Als u niet tevreden bent met het product, kunt u het binnen 14 dagen terugsturen. Zodra wij hem dan in goede staat ontvangen, zullen wij het volledige bedrag terugstorten, Exclusief verzend- en administratiekosten.

Ook hebben wij speciale aanbiedingen op dit moment. Afgezien van de kortingen op producten, die u op onze website kan vinden, is er nu ook een speciale bulk aanbieding.
Als u 5 dezelfde producten besteld in bulk, dan krijgt u 10% korting op de gehele bestelling.