Poort maken volgens de wetgeving

Een poort wordt veel gebruikt door personen. Daarom is het van belang dat een poort goed en veilig functioneert. ROMASS hecht veel waarde aan de veiligheid van de werking van poorten waardoor al onze techniekers VCA- gecertificeerd zijn opgeleid. Tevens gebruiken we alleen materiaal en onderdelen die voldoen aan de wetgeving en uitgebreid getest zijn op de werking en veiligheid.

Poort maken

Een defecte poort kan ontstaan wanneer deze frequent wordt gebruikt en slecht wordt onderhouden. Door frequent gebruikt ontstaat er slijtage aan de onderdelen wat vervolgens kan zorgen voor problemen met een poort. De techniekers zijn professioneel opgeleid om alle merken en types poorten te maken. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste modellen en weten hoe ze op een veilige manier een herstelling moeten uitvoeren. Tijdens het maken van een poort gaan ze eerst achterhalen wat het probleem veroorzaakt. Zodra de oorzaak duidelijk is gaan ze aan de slag om dit op te lossen. Onderdelen worden indien nodig vervangen of gemaakt. Aan het einde van de herstelling wordt er gecontroleerd of alles goed en op een veilige manier werkt zodat we de veiligheid van onze klanten kunnen waarborgen.

Welke type poorten maken wij?

Wij zijn al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types poorten. Onze techniekers kunnen zowel handbediende als elektrische poorten maken. Ze beschikken over een ruime voorraad van reserveonderdelen voor de volgende poort types:

elektrisch:

  • Sectionaalpoort
  • Kantelpoort
  • Rolpoort

Handbediend:

  • Sectionaalpoort
  • Kantelpoort
  • Rolpoort

In welke regio’s is ROMASS actief?

Om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen met een defecte poort, beschikken we over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers die gepositioneerd zijn in heel Belgiƫ. Of er nu een poort kapot is in Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Molenbeek of Limburg. Voor ROMASS is dit geen probleem. Wanneer er via de website een herstelling is aangemeld sturen we zo spoedig mogelijk een technieker naar u toe om uw poort te maken.

Op onze website vindt u ons aanmeldingsformulier om een technieker in te schakelen.