Professioneel dakonderhoud

Bent u op zoek naar een specialist in dakonderhoud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en beheren van allerlei soorten daken. Wij verzorgen alle diensten die in één lijn staan met dakbeheer en dakonderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende zaken op het gebied van dakonderhoud, voor zowel platte als schuine daken:

  • Inspectie van daken
  • Onderhoud van daken
  • Reparatie van daken
  • Risico-inventarisatie
  • Aanbrengen van veiligheidsvoorzieningen

Dat zijn onze standaard diensten waarmee we u graag dagelijks kunnen en willen helpen. Naast deze standaard diensten bieden wij ook een speciale 24-uurs service aan waarbij we u op elk moment van de dag uit de brand kunnen helpen. Als u last heeft van lekkage of andere calamiteiten die direct verholpen moeten worden, staan wij direct voor u klaar. Wij verzorgen deze speciale service 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij zijn dan te bereiken op een vast telefoonnummer en staan zo snel mogelijk voor u klaar.

Wilt u meer informatie over onze diensten of bent u geïnteresseerd in één van de mogelijkheden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om het een en ander te bespreken. Langskomen op onze locatie is natuurlijk ook altijd toegestaan!