Recaro meets Imperia op Dream Cars 2015

Historie komt samen op de Dream Cars 2015 in Brussel. Daar is de Imperia GP onlangs gepresenteerd met een door ons geleverde set Recaro Cross Sportster CS autostoelen.

Voor de echte autokenners heeft de naam Imperia geen geheimen, maar velen zullen er nog nooit van hebben gehoord. In de eerste helft van de vorige eeuw was de automobielindustrie booming en waren er veel initiatieven. In België werd de Imperia gebouwd en groeide uit tot een bekend merk. Echter, net als veel andere kleinschalige fabrikanten redde ook Imperia het niet en verdween kort na tweede wereldoorlog van het toneel.

Anno 2015 is Imperia terug en hoe! Tussen het crême de la crême op de Brusselse Dream Car 2015 werd de Imperia GP Plug in Hybride onthuld en stal onmiddellijk de show. Met haar opvallende verschijning, geïnspireerd op de vooroorlogse Imperia modellen, is de Imperia een bijzondere nieuwkomer. De auto zal worden uitgerust met een Plug-in Hybride motor.

Om homologatie te bespoedigen heeft Green Propulsion, de bouwer van de auto, samenwerking gezocht met BCS Europe. Gedurende het hele ontwikkelingstraject heeft BCS Europe Green Propulsion ondersteund met kennis en proefstoelen. Met ons Recaro autostoelenprogramma voor de aftermarket hebben we voldoende keus om een model te vinden passend bij de uitstraling van elke auto. De keuze bij de Imperia is gevallen op de Recaro Cross Sportster CS met verwarming. De moderne, sportieve, maar toch klassieke uitstraling geeft de Imperia naast de looks ook een uitstekend zitcomfort. En zo komen twee oudgedienden uit de rijke autohistorie uiteindelijk bij elkaar om een perfecte combinatie te vormen.

De auto zelf is al te koop via de website van Imperia. De koper zal nog even geduld moeten hebben, want productie is eerst voorzien vanaf eind 2015. Uiteraard is de Recaro Cross Sportster CS wel al leverbaar. Mocht u hier interesse in hebben kijk dan op onze website www.bcs-europe.nl of neem contact met ons op via info@bcs-europe.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010.