Roadtrip maken? Bestelbusje huren!

Een bestelbusje huren kan het begin zijn van jullie unieke vakantie! Stel, je bent al een tijdje met je partner, goede vriend/vriendin of familielid op zoek naar de perfecte vakantie. Jullie zijn op zoek naar avontuur – niet dat standaard all-inclusive concept of die camping waar jullie al jaren naartoe gaan. Wat is er dan leuker dan een ouderwetse roadtrip! Plan een leuke route uit, of ga op de bonnefooi. Een topvakantie verzekerd!

Geen auto, maar wel grootse plannen? Heb je er dan weleens aan gedacht om een bestelbusje te huren? Deze comfortabele auto’s rijden heerlijk én er passen enorm veel spullen in. Daarnaast kan je in vrijwel elke stad wel een bestelbusje huren. Slaap je bijvoorbeeld altijd graag op je eigen matras, of zou je het liefst de hele supermarkt mee willen nemen tijdens je vakantie? Dat past allemaal gemakkelijk in een bestelbusje! Op deze manier kan je eindelijk al die spullen die je stiekem altijd al mee wilde nemen nu daadwerkelijk meenemen.

Bestelbus verhuur; ook ideaal voor je sportieve vakantie

Gaat u regelmatig (kite)surfen? Dan heb je vast ook je eigen uitrusting, bestaande uit een plank, eventueel een kite, wetsuit et cetera, welke je ook graag tijdens je vakantie zou willen gebruiken. Laat dit nu met gemak in een bestelbus passen! Ook in dit geval is bestelbus verhuur dus een ideale uitkomst.

Zie je het ook al voor je? Met een heerlijk muziekje op de achtergrond richting de zon rijden. Stoppen waar je wilt, doen waar je zin in hebt. Dat klinkt toch als een heerlijke vakantie? De oldschool roadtrip is dan ook weer terug van weggeweest.

Bestelbus verhuur is ook niet meer zo duur als het vroeger was. Zo kan je al een bestelbusje huren vanaf €55,- per dag! Even delen door 2 (of meer als je met meerdere mensen gaat) en je ziet dat de totaalprijs enorm meevalt.

Wanneer start jij met het plannen van jouw ideale roadtrip?