Rolluiken herstellen in België

Defecte rolluiken zijn erg vervelend. Zo kan de motor zich begeven hebben, gaat de rolluik niet meer naar beneden of zit er een deuk in de rolluik. Om je rolluiken weer naar behoren te laten functioneren is het belangrijk dat je deze laat herstellen. Om schade en letsel te voorkomen is het raadzaam om deze herstelling niet zelf uit te voeren, maar het over te laten aan een professioneel erkend technieker uit Antwerpen.

Wanneer de rolluiken ouder dan 15 jaar zijn, is het beter om nieuwe rolluiken aan te schaffen. Wanneer de rolluiken nog niet ouder zijn dan 15 jaar is het raadzaam om deze te laten herstellen. De levensduur van de rolluiken hangt af van hoe vaak de rolluiken gebruikt worden, hoe goed deze onderhouden worden en hoe zwaar deze zijn.

Rolluiken herstellen door ROMASS?

ROMASS is dé specialist in het herstellen van rolluiken en garagerolluiken in Antwerpen en omgeving. Met ruim 20 jaar ervaring zal onze technieker er alles aan doen om jouw rolluiken zo goed mogelijk te herstellen.ROMASS is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om jouw rolluik te herstellen zodat je snel weer verder kunt en zo min mogelijk hinder ondervindt.

Is jou rolluik kapot en wil je deze laten repareren. Bel voor een reparatieafspraak 078-484996 of meld de storing online aan op onze website.