Rolluiken reparatie Rotterdam

Monteur nodig voor een rolluiken reparatie in Rotterdam?

Het is erg vervelend als je rolluiken het niet meer doen. Zo kan er een deuk in de rolluik zitten,  kan de motor zich gaan begeven of gaat de rolluik niet meer naar beneden.  In deze gevallen is een reparatie nodig. Het is onveilig om deze reparatie zelf te doen. Daarom is het raadzaam om de rolluiken reparatie over te laten aan een professionele monteur uit Rotterdam. Er is geen levensduur te geven aan rolluiken. De levensduur hangt af van hoe vaak de rolluiken gebruikt wordt, de mate van onderhoud en het gewicht van je rolluiken.  Wanneer de rolluiken nog niet 15 jaar oud is, is het vaak nog de moeite waard om de rolluiken te laten repareren. Wanneer de rolluiken wel ouder is dan 15 jaar, is het beter om een nieuwe rolluiken aan te schaffen.

Wat kan ROMASS jou bieden?

ROMASS biedt rolluiken reparaties aan voor alle types en merken rolluiken in Rotterdam. De professionele en erkende monteurs van ROMASS repareren zowel elektrische rolluiken als garagerolluiken. Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende monteur er alles aan doen om je storing op te lossen. Wanneer je een afspraak maakt zal de monteur binnen 2 uur ter plaatse zijn om je rolluik zo goed mogelijk te repareren. Zo zijn wij ook in Rotterdam binnen 2 uur ter plaatse om een reparatie uit te voeren.

Afspraak online inplannen

Via de website van ROMASS kan je snel en eenvoudig een reparatie aanmelden. Via het aanmeldingsformulier kan je aangeven wat voor type rolluik je hebt en welke voorkeursdagen voor de reparatie afspraak het beste uitkomen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de definitieve afspraak in te plannen.

Voor meer informatie over de diensten van ROMASS verwijs ik u door naar onze website.