Samen een probleem oplossen

Heeft u al weleens gehoord van mediation? Mediation is een erg effectieve manier om een conflict op te lossen. Tijdens mediation gaat u met de tegenpartij om tafel waarbij u begeleidt wordt door een neutrale mediator. Het doel van mediation is om samen tot een oplossing komen die voor beide partijen acceptabel is. Voor een mediator in Lelystad of omgeving kunt u terecht bij Eerst naar de mediator. 

Situaties

Mediation kan in enorm veel verschillende situaties worden toegepast. Zo kan het bijvoorbeeld erg effectief zijn als u gaat het scheiden. Mediation kan er in dit geval voor zorgen dat de scheiding soepel loopt en dat alle zaken op een nette manier worden geregeld. Daarnaast kan mediation ook erg geschikt zijn in het geval van een conflict op het werk.

Mediator inschakelen

Bent u overtuigd en zou u graag een mediator in Emmen of een andere plaats inschakelen? Kijk dan snel een keer op de website van Eerst naar de mediator om te kijken wat de mogelijkheden zijn.  Hier vindt u alle informatie over mediation. Op de website vindt u tevens een overzicht van mediators bij u in de omgeving. Daarnaast vindt u hier ook meer informatie over de mediators en kunt u direct een afspraak aanvragen.