Samsung Galaxy S5 reparatie

Galaxy S5 reparatie Haarlem

Wat betreft smartphones ben ik een aanhanger van de Samsung-school. Ik begon jaren geleden met een Samsung als mijn eerste mobiel. Sindsdien is het merk me altijd bijgebleven. Mijn laatste telefoon was een Samsung S3. Ik had de intentie eind vorig jaar over te stappen op een S4, tot ik ergens las dat de S5 nog maar een half jaar wachten was. Dus ik besloot nog even een half jaar geduld te hebben.
Twee maanden geleden was het moment er dan. Ik had de S5 eindelijk in mijn handen en zo blij als ik er mee was, kon ik het ding de eerste week niet wegleggen. Alle hoeken en gaten van mijn telefoon zijn in die week verkend. De tweede week ging het beter wat betreft afhankelijkheid en in de derde week werd ik geforceerd afstand te nemen van mijn nieuwe telefoon. Het moment dat iedere smartphone-eigenaar vreest was daar dan. Iets te nonchalant nam ik mijn smartphone uit mijn zak en in een moment van onoplettendheid liet ik het apparaat glansloos op de grond vallen.
Op zoek naar een Samsung S5 reparatie in of nabij Haarlem kwam ik terecht bij VistaRepair, een repair-centre gelegen aan de A. Hofmanweg 31 in Haarlem. Ik belde het kantoor op en na het uitleggen van de mankementen kon ik dezelfde dag nog worden geholpen.
Eenmaal aangekomen in hun filiaal kon ik onder het genot van een kop koffie wachten op de reparatie. Met een kleine drie kwartier ontving ik mijn S5 weer, met grote blijdschap. Zo teleurgesteld als ik was over de val van mijn telefoon, zo tevreden was ik met de service van VistaRepair. Ik werd supersnel geholpen, ze waren duidelijk in de communicatie en de prijs van de reparatie was daarnaast ook nog erg voordelig. 5 uit 5 sterren.