Schiphol met de Taxi

Taxi Utrecht Schiphol

Vroeger ging ik altijd met de auto naar Schiphol als ik op vakantie ging. Dat klinkt allemaal heel makkelijk, maar het is toch wel een gedoe. Lang parkeren is ook een eindje bij Schiphol vandaan en je betaald ook nog eens parkeer geld en de prijs voor lang parkeren op Schiphol isook niet goedkoop. Daarnaast moest je dan altijd wachten op een bus die je dan daadwerkelijk op Schiphol kon afzetten, want de afstand is niet te doen om te lopen. Met koffers en bagage lopen is helemaal niet te doen. Op een gegeven moment dacht ik van nou ik ga gewoon met de trein, want dan stap ik eigenlijk midden op Schiphol uit en hoef ik alleen naar boven te lopen. Er is ook nog een lift dus hoef niet eens moeilijk met mijn bagage te lopen doen en daarnaast kan ik gewoon een karretje direct nemen als ik de trein uit stap. Klonk allemaal heel leuk, maar dat was praktisch gezien nog best wel een organisatie om dat zo voor elkaar te krijgen. Ik moest namelijk ook nog van mijn huis bij de trein komen en vervolgens was ik afhankelijk van de tijden van de trein en met een beetje vertraging ziet het schema er geheel anders uit. Daarbij moest ik natuurlijk wel mijn bagage dragen op het station, want daar zijn niet van die karretjes net zoals op Schiphol. Al met al was ook dat een behoorlijk gedoe. Uiteraard moest ik toen een andere oplossing vinden en dat ook voor elkaar krijgen en toen kwam ik eigenlijk op het idee om een keer met de taxi te gaan. Dat zou eigenlijk al mijn praktische problemen weg nemen. Ik woon in Utrecht dus voor mij werd het de taxi Utrecht Schiphol en dat werkte prima voor mij. Ik werd voor de deur afgezet en dat zonder vertraging. Bovendien hoef ik ook niet extra met mijn bagage te sjouwen. Een heerlijke oplossing dus.