Server leasen voordeliger dan kopen

Een server leasen is vaak voordeliger dan een server kopen. Dit komt omdat het aanschaffen van een server steeds duurder wordt. Een server is zeer belangrijk voor elk bedrijf. Op deze centrale database staan alle bedrijfsgegevens en de website draait erop. Door een server te leasen betaalt een bedrijf een vast bedrag per maand. Dit biedt zekerheid en biedt een bedrijf inzicht in de kosten. Bovendien is een bedrijf dan ook altijd verzekerd van een moderne server met de nieuwste software. De voorwaarden hebben natuurlijk een grote invloed op de keuze om een server te leasen voor elk bedrijf.

De voorwaarden bij Hardwarelease.nl
Hardwarelease.nl biedt voordelige voorwaarden wanneer een bedrijf een server wil leasen. Zij blijven economisch en juridisch eigenaar van de server, maar het bedrijf krijgt het gebruiksrecht. Bij Hardwarelease.nl is het mogelijk op basis van off balance leasing een server te leasen. Dit betekent dat Hardwarelease.nl het verouderingsrisico draagt. Daarnaast hoeft de huurder van de server de investering niet op de balans te activeren. Dit staat dus voor off balance. De liquiditeitspositie blijft onaangetast en als er tussentijds een vervanging dient plaats te vinden, dan blijven de maandelijkse kosten gelijk. Geen verrassingen dus en dat biedt helderheid voor bedrijven.

Heeft u te maken met beperkingen?
Als u te maken heeft met beperkingen dan is het leasen van een server een uitkomst. Bij Hardwarelease.nl kan een bedrijf eenvoudig online een bestelling plaatsen. Ook onderhoud en installatie aan en van de servers vindt u bij de mogelijkheden van Hardwarelease.nl.