Smart wand oplossingen voor bij u thuis

Zit u al jaren te twijfelen welke u nu moet kiezen maar komt u er maar niet uit? Wij hebben de oplossing voor u. De Lelo Smart Wand, dit ontzettend populaire speeltje zorgt ervoor dat u zich s’nachts niet meer alleen hoeft te voelen. Door de luxe vormgeving en het speciaal voor stimulans ontwikkelde design heeft u niet meer het idee dat u al die nachten alleen hoeft door te brengen.

Wat doet de Lelo Smart Wand

De Lelo Smart wand zorgt voor een heerlijke uitwendige stimulatie van uw intieme delen, u kunt de Smart Wand op meerdere manieren gebruiken, op het internet staan talloze tips en tricks voor de vibrator. De Smart Wand is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, de medium is de meest gekozen variant van deze stimulaten.

Welke Lelo lijkt op de Smart Wand

De Lelo Soraya is een vibrator die lijkt op de Smart Wand, niet qua uiterlijk maar welk als het gaat om de soort stimulans. Het grote verschil is echter dat de Soraya ook zorg voor inwendige stimulatie en de Smart wand niet. De Lelo Soraya is ook in te brengen, terwijl de Smart dat niet is. Wilt u meer informatie over de producten van Lelo dan raden wij u aan te kijken op de website van Lelo-outlet.nl, hier vindt u een zéér uitgebreid aanbod van alle Lelo producten en uitgebreide informatie over Lelo. Wij wensen u veel genot!