station taxis

Taxi Den Bosch

Walburg Taxi Groningen is een jong en dynamisch taxibedrijf, gericht op service met een glimlach. Bij Taxi Den Bosch staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Of u nu zoekt naar een straattaxi, vliegveld vervoer, groepsvervoer of een zakelijke taxi service vervoer, bij ons bent u aan het juiste adres.

Taxi Tarieven in Den Bosch

Straattaxi Den Bosch 

Een straattaxi in Den Bosch bestellen? Zoek dan niet verder! Of u nu naar het theater, een concert of naar de kroeg wilt, wij brengen u comfortabel naar de gewenste eindbestemming. Een bijkomend voordeel is dat wij voor de avonduren met een gereduceerd tarief werken. Zoekt u vervoer voor een grotere groep personen? Ook dat is geen probleem. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de tarieven.

Vliegveld Taxi service

Walburg Taxi Groningen brengt u snel en comfortabel naar het gewenst vliegveld. Of het nu een vakantietripje is of een zakenreis, wij zorgen dat u op tijd op het vliegveld bent. Gezien onze taxi is voorzien van de meest actuele navigatiesoftware, uitgerust met TMC-filevermijding, rijden wij altijd de snelste en meest praktische route

Taxi naar Station Den Bosch

Het grote voordeel van onze service is dat wij u snel en comfortabel naar uw eindbestemming brengen. Zo wordt u door Walburg Taxi Den Bosch altijd van voordeur tot voordeur gebracht. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over hoge parkeerkosten, parkeerboetes of het vinden van een parkeerplaats. Deze zorgen nemen wij u geheel uit handen.