Stones and Bones Winter 2016/2017

De nieuwe Wintercollectie van Stones and Bones

We hebben de nieuwe wintercollectie van Stones and Bones binnengekregen en we kunnen wel zeggen, wat is ie weer geweldig! Omdat er ruim een half jaar zit tussen het uitzoeken van de collecties en het daadwerkelijk binnenkrijgen van de kleding, is het altijd weer een verrassing als de dozen uitgepakt worden. En bij het uitpakken van de Stones and Bones dozen was het een erg plezierige verrassing. Wat een geweldige items!

Stones and Bones Winter 2016/2017

Stones and Bones Wintercollectie 2016/2017 online

Stones and Bones Longsleeve BambiStones and Bones staat bekend om de collecties die altijd op de kinderen zelf gericht zijn. Voor de meisjes schattige prints, met vaak dieren in de hoofdrol en voor de jongens stoere prints met als onderwerp auto’s, sport of gave tekstprints. En de mama’s zijn blij met Stones and Bones vanwege de goede kwaliteit van de kleding en de betaalbare prijzen. Allemaal zaken die wij meenemen in het bepalen welke merken we opnemen in het assortiment. En dat Stones and Bones zo goed scoort op deze punten, is de reden dat we hun collecties al jarenlang met plezier in de winkel hebben!

Jongenskleding van Stones and Bones

Zoals al gezegd zijn de prints op de shirts en longsleeves voor jongens vaak geïnspireerd op auto’s, racen en sport. Echte stoere jongensdingen dus. Ook shirts met coole teksten zien we steeds meer in de collecties van Stones and Bones. Het kledingstuk wat er voor ons echt uitspringt in de wintercollectie 2016/2017 is de sweater Dino Skulls. Het is een super comfortabele sweater in een prachtige bruine kleur met een all-over print van zwarte dino schedels. Helemaal van deze tijd! Jongens zullen er gek op zijn.

Ook de sweaters en longsleeves met vintage all-over prints zijn altijd weer een hit in de collecties van Stones and Bones. In deze wintercollectie zien we een stoere sweater met een all-over print van heel veel kleine foto’s van treinen. Ook heel gaaf is de longsleeve Finish, met een all-over print van heel veel startnummers met op de voorgrond een grote print van een Formule 1 coureur. Echt té stoer! En waar we ook nog even de aandacht op willen vestigen is het geweldige retro blousje Cars. Een gave beige blouse met een all-over print van kleurige kleine autootjes. Wat ons betreft back to the 70-ties. We love it!

Natuurlijk zitten er nog meer gave, stoere en coole longsleeves en sweaters in de Stones and Bones Wintercollectie 2016/2017 voor jongens. Neem dus vooral een kijkje!

Stones and Bones voor de meiden

Wat het eerste opvalt in de meisjescollectie zijn de 2 prachtige jurkjes van geweven viscose. Een heel andere dan de tricot jurkjes die we gewend zijn van Stones and Bones. De jurkjes hebben een heel luxe uitstraling en de all-over prints zijn niet alleen helemaal hip, maar ook nog eens ontzettend mooi. De jurkjes kunnen gemakkelijk als feestjurk gebruikt worden, zo mooi zijn ze! Zie je je meisje al zitten aan het Kerstdiner in één van deze gave jurkjes?

Stones and Bones Jurkjes

Wat betreft de longsleeves in de nieuwe wintercollectie zit het natuurlijk weer helemaal goed. Schattige prints, mooie, vrolijke kleuren en een geweldige kwaliteit. Hiervan worden zowel de dochters als de moeders blij!

Erg gaaf vinden wij de longsleeve Agent. Een mooi grijs gemêleerd shirt met in stoere glitterletters de tekst Call my Agent. Helemaal perfect voor kleine fotomodelletjes in de dop!

Extra aandacht verdient het jurkje Wild Horse. Het jurkje heeft een mooie warme kleur en de print van een prachtig wild paard, die het hele voorpand beslaat, is echt te gek.

Wij zijn helemaal tevreden met de Stones and Bones Wintercollectie 2017! Wat vind jij ervan? Je vindt de collectie hier.