Sunshower bij Wellness Enschede

Wellness EnschedeVindt u het heerlijk om af en toe even te ontspannen bij wellness Enschede? Wij weten wel een fijne locatie voor u, waar u eigenlijk van allerlei faciliteiten gebruik kunt maken voor een vast bedrag per maand. Dit is al mogelijk vanaf €28.95 per maand. Bij deze wellness Enschede vindt u onder andere de infrarood sauna, jacuzzi en de sunshower. In deze blog willen wij u graag meer vertellen over onze sunshower, omdat dit een minder bekend fenomeen is.

Sunshower bij Wellness Enschede

De sunshower is een soort van zonnedouche, die de huid gebalanceerd bruint, dankzij de Uv-straling dat dicht in de buurt komt van realistisch zonlicht. Deze sunshower bevordert de aanmaak van vitamine D en zorgt ervoor dat u zich vitaal en gezond voelt. Wilt u na de sunshower ook nog graag sporten, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Onze fitness mogelijkheden zijn eindeloos, eveneens dat u onbeperkt gebruik mag maken van de infrarood sauna bij een wellness arrangement bij Wellness Enschede.

Aanmelden bij Wellness Enschede

Wilt u ook graag kennismaken met onze faciliteiten om u vitaal en gezond te voelen? Of zit u niet zo goed in uw vel en wilt u graag iets doen aan uw lichaamsbeweging? Dan kunt u zich inschrijven via onze website. Wilt u liever persoonlijk kennis met ons maken, dan kan dat natuurlijk ook. Meer informatie over wellness Enschede vindt u op onze website.