Tal van recreatiemogelijkheden bij Camping Breyenburg

Gezinscamping Camping Breyenburg, gelegen in het Brabantse Ledeacker, vormt de ideale uitvalbasis voor tal van recreatiemogelijkheden voor het hele gezin. Het prachtige bosrijke gebied dat Camping Breyenburg omringt, telt vele inspirerende wandelroutes. Een rustige wandeling door de Staatsbossen in het natuurgebied de Ullingse Bergen is meer dan de moeite waard. De wandelroute leidt langs natuurreservaten, heidevelden en zandverstuivingen. Kuddes Schotse Hooglanders en heideschapen lopen vrij rond in het natuurreservaat. Het gebied is dusdanig uitgestrekt dat er zelfs op drukke dagen altijd wel een rustig plekje te vinden is.

Camping Breyenburg: het verkennen van de omgeving per fiets of paard
Camping Breyenburg biedt niet alleen de mogelijkheid de omgeving te voet te verkennen. Bezoekers kunnen er ook voor kiezen het bosrijke gebied te verkennen door een fiets- of paardentocht te maken. In de omgeving van Camping Breyenburg lopen diverse routes van het landelijke fietsknooppuntensysteem. Door gebruik te maken van een fietsknooppuntsysteem wordt het samenstellen van een mooie fietstocht extra eenvoudig en kan van te voren eenvoudig de gewenste fietsafstand worden vastgelegd.

Watersport en vissen bij Camping Breyenburg
Camping Breyenburg is gelegen op 6 km afstand van de rivier de Maas. Dit biedt de bezoeker van Camping Breyenburg uitgebreide mogelijkheden op het gebied van watersportrecreatie. Daarnaast is er een grote visvijver aangelegd waar kan worden gevist op onder meer voorn, karper, forel en pootsnoek.