Toe aan wat ontspanning?

Bent u toe aan wat ontspanning? Heeft u een drukke tijd achter de rug en wilt u meer relaxen? Kies dan voor een dagje sauna of ga eens lekker zwemmen. Maar heeft u geen zin in het feit dat er erg veel mensen zijn? Wilt u geen drukte om u heen? U kunt dan uitstekend terecht bij Aquatis. Aquatis heeft een prive zwembad en prive sauna. Hier kunt u uitstekend terecht voor een dagje genieten. Aquatis heeft verschillende locaties, waardoor er altijd wel een vestiging in uw buurt zit. Vanaf twee personen kunt u al iets afhuren bij Aquatis. 

Aquatis

Aquatis streeft er naar dat u altijd een heerlijke middag heeft en kunt genieten van u welverdiende rust. Ze willen u een plek aanbieden waar u heen kunt gaan en waar u kunt genieten van eventjes niets doen. U kunt vanaf twee personen een ruimte afhuren, waar jullie dan alleen gebruik van maken. Zo bent u er van verzekerd dat u niet in de drukte bent, maar gewoon kunt genieten van alle rust.

Prive zwembad of prive sauna

Bent u nieuwsgierig naar meer? Wilt u meer weten? Bekijk dan de website van Aquatis. Dan kunt u gebruik maken van een prive zwembad of een prive sauna.