Tuinverlichting

Tuinverlichting

Wilt u wat sfeer toevoegen aan uw tuin? Of wilt u gewoon een paadje op een stijlvolle manier verlichten? Dat kan allemaal. Onze tuinverlichting biedt ongetwijfeld een oplossing.

Een goede en geschikte tuinverlichting doet meer dan alleen uw tuin verlichten. Zo zorgen onze tuinlampen ervoor dat uw tuin omgetoverd wordt tot een prachtige en gezellige plaats waar u met uw vrienden een mooie avond kan doorbrengen.

Wij bieden bovendien een uitgebreid gamma van tuinlampen aan dat moet beantwoorden aan al uw specifieke noden en wensen. Zo bieden we spots en staande lampen aan, maar evenzeer wandlampen. Wilt u uw verlichting op een decoratieve manier aanpakken, dan kan dat ook. We bieden namelijk lampen aan die er uit zien als een steen. Op die manier kunt u uw lampen op een mooie en stijlvolle manier laten deel uitmaken van uw tuindecoratie.

Heeft u een mooie vijver? Ook dan bieden wij mooie oplossingen aan. Zo hebben wij lampen die u onder water kunt plaatsen. Ideaal om uw mooie siervissen in de spotlight te zetten. Dat levert gegarandeerd succes op wanneer u ‘s avonds gasten ontvangt.

Er zijn ook mogelijkheden om uw energiefactuur wat te drukken. Zo bestaat een groot deel van het assortiment uit energiezuinige LED-lampen. We bieden echter ook solar lamps aan. Solar lamps bieden meerdere voordelen. Zo hebben ze ingebouwde zonnecellen wat er voor zorgt dat ze op een duurzame manier energie opwekken. Daarnaast zijn ze draadloos. U kunt ze dus eenvoudig en werkelijk overal plaatsen. Zo bereikt u die plaatsen waar u liever geen kabels plaatst. Een solar lamp hoeft trouwens helemaal niet lelijk of beperkt te zijn. Zo zijn er modellen met afstandsbediening en kunt u er zelfs met een bewegingssensor kopen.

Alle lampen van Terraslampen kunnen bovendien naar hartelust gecombineerd worden. U kunt uw verbeelding gerust de vrije loop laten gaan. Het aantal en type lampen bepaalt welke transformator u nodig hebt en dankzij een ingenieus maar toch eenvoudig systeem van kabels kunt u de tuin van uw dromen aanleggen. Uw verlichting kan trouwens met een afstandsbediening ingesteld worden. Of wilt u liever met een timer werken? Dan kan dat ook. Het is zelfs mogelijk om op een gemakkelijke manier een bewegingssensor aan uw systeem toe te voegen. U ziet het: er is geen nood die niet ingewilligd kan worden. U bent louter beperkt door uw verbeelding.

Naast sfeer biedt onze tuinverlichting u ook veiligheid, en wel op meerdere manieren. Zo kan het uiteraard ongewenste indringers afschrikken. Daarnaast kunt u ook ‘s nachts even naar buiten zonder dat u struikelt: u ziet namelijk alles perfect.