Uitgevallen van werk door mentale problemen

vorig jaar was ik veels te hard aan het werk. ik hield geen rekening met mijn grenzen. Was ongeveer 60 uur per week in de weer. Ik nam teveel werk mee naar huis en vroeg geen hulp aan mijn collega’s. Moest en zou het alleen doen. ik legde de lat gewoon veels te hoog en ik verwachtte dat anderen dat ook eisten. Dat bleek niet zo te zijn, maar daar kwam ik veels te laat achter. Ik raakte oververmoeid en overspannen. Eerst sliep ik slechter, begon ik s’ avonds te piekeren. Toen werd ik vergeetachtig op mijn werk en kon mij niet meer goed concentreren. vervolgens was ik zo vermoeid dat ik mijzelf moest ziek melden. Uiteindelijk heb ik hier hulp voor gezocht. Ik moest weer re-integreren op mijn werk en had goede begeleiding nodig.
De psychologen van B4organisaties konden mij goed helpen. Ze onderzochten mijn klachten en krachten, gaven mij tips om het één en ander anders aan te pakken op mijn werk en privé. mijn perfectionisme…daar moest aan gewerkt worden. Ook gewoon nee kunnen en durven zeggen als het teveel wordt. of om hulp vragen als ik iemand voor mijn projecten nodig heb. Dat doe ik nu allemaal en ik merk dat het leven hier een stuk relaxter van wordt. heb ook weer tijd voor mijzelf. Sport, ontspanning, sociaal leven. Dat zit er allemaal weer in dankzij goede hulp bij het reintegreren.