Uw limoservice

Een bruiloft? Zakelijk diner? Vrijgezellenfeest? Kinderfeestje? Om wat voor reden dan ook een limousine nodig? Kijk dan eens op all-in-limo.be! Of het nu om een simpele rit gaat, of een hele dag rondrijden met meerdere tussenstops… Een limousine huren met dezelfde prijs/kwaliteit verhouding zal een moeilijke klus zijn. De limousines zijn uitgerust met extra veel opties, denk aan airconditioning, een dvd-speler, lederen bekleding, led-verlichting, flatscreen monitor en zelfs een gekoelde bar! Op onze site kun je de tarieven vinden die wij hanteren, en het exterieur en interieur van onze limousines bekijken.

De achterramen zijn geblindeerd, en de ruimte tussen de chauffeur en jouw groep is afgescheiden, dus je kunt lekker je gang gaan. De limousines bieden plaats aan wel acht personen, en worden compleet geleverd met chauffeur. De chauffeur komt stijlvol gekleed, dus hierover hoef je je geen zorgen te maken.

All in limo heeft een bijzonder snelle service, er is namelijk zo goed als altijd een limousine beschikbaar. Dus op het laatste moment beslissen is geen enkel probleem. Heb je andere wensen, maak ze bij ons bespreekbaar en we kunnen een mooie en zeker betaalbare afspraak met je maken. Schroom niet, en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Hopelijk tot ziens in één van onze limousines!

Bron van dit artikel: http://www.vlaandereninbedrijf.be/autos-en-motoren/limousine-huren-all-in-limo/