Uw tuin opknappen met planten van Kwekerij Souman

Bent u op zoek naar een tuincentrum in Hattem waar u nieuwe plantjes voor uw tuin kunt kopen? Dan bent u bij Kwekerij Souman aan het juiste adres. Ze bestaan inmiddels al 25 jaar en kweken hun planten zelf. Doordat het  een familiebedrijf is, is de passie voor planten altijd aanwezig geweest. U bent dus verzekerd van kwalitatief goede planten en kunt vertrouwen op de vakkennis van het personeel.

Ook voor tips kunt u terecht op de website van Kwekerij Souman

Heeft u een aantal planten gekocht bij Kwekerij Souman, maar weet u niet goed wat u er mee moet doen om ze gezond te houden? Dan kunt u ook voor tips terecht op de website van Kwekerij Souman. U kunt zelf een maand aanklikken, waarna een uitleg volgt over de te nemen stappen in deze maand. Wist u bijvoorbeeld dat u sommige bloemen en snelgroeiende hagen gesnoeid moeten worden in augustus? Meer informatie vindt u op de website!

Neem een kijkje bij het tuincentrum

Bent u benieuwd geworden naar het assortiment van Kwekerij Souman? Neem dan een kijkje op de website of breng een bezoekje aan het tuincentrum. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Tuincentrum Apeldoorn.