Vakantiehuis huren Amsterdam

Britt’s b&b biedt u de mogelijkheid om heerlijk te kunnen genieten van Amsterdam. Tegelijkertijd kunt u ook profiteren van de rust die de in de omgeving van Amsterdam te vinden is. De bed en breakfast ligt namelijk op steenworp afstand van Amsterdam, midden in de natuur! Binnen 20 minuten staat u in het centrum van onze hoofdstad. Tijdens uw tripje naar deze mooie stad kunt u veel activiteiten doen, veel bezienswaardigheden bekijken en heerlijk genieten van al de cultuur die er te snuiven is. Aan het eind van de dag keert u terug naar de b&b waar u overnacht in uw eigen knusse appartement aan het water.

Amsterdam

Wereldwijd beroemd en berucht. Amsterdam staat bekend om zijn mooie grachten, oude panden op palen, pleinen en zijn veelzijdigheid. Voor iedereen is er wel iets te vinden in deze mooie stad waar zijn hart sneller van gaat kloppen. Zo kunt u allerlei attracties en bezienswaardigheden bezoeken. Zoals Artis, Madame Tussauds, Karthuizerhofje, de grote kerk en nog véél meer! Daarnaast zijn er talloze musea en galerieën te bezoeken zoals onder andere het wereldbekende Rijksmuseum, Rembrandthuis en het van Gogh museum.

Naast al het cultuur snuiven kunt u uiteraard ook heerlijk shoppen. Er zijn veel luxe winkels in de P.C. Hooftstraat maar in het centrum zijn er genoeg andere leuke en vooral betaalbare winkels te vinden. U kunt de stad ontdekken door de verschillende rondleidingen (zowel op het land als in het water) & excursies die worden aangeboden. Tussendoor of aan het einde van uw dag kunt u lekker bijkomen onder het genot van een hapje en/of het drankje bij één van de vele horecagelegenheden.

Dorpen

Heeft u het gehad met Amsterdam? Geen punt. Vinkeveen is omringd door gezellige oude dorpen die zeker de moeite waard zijn om eens een keer te bezoeken. Daarnaast kunt u ook het kleine broertje van Amsterdam bezoeken, namelijk Hilversum de Mediastad. Ook nog geen 20 minuten van de bed en breakfast vandaan ligt Utrecht met zijn bekende domtoren die voor iedereen toegankelijk is.

Uiteraard kunt u gewoon lekker relaxen en genieten van het uitzicht vanaf uw eigen terras aan het water. Of de omgeving ontdekken in een te huren bootje of sloep. Voor de actieve mensen onder ons is er ook genoeg te doen. Er zijn talloze wakeboard, flyboard, waterski en zeilscholen in de buurt!

Kijk voor meer informatie op de website.