Veel interesse voor flowpackmachine van TLM: succes voor DEMCA

Onlangs werd bekend dat DEMCA een nieuwe samenwerking aanging omtrent de flowpackmachine.  Tot dan toe had DEMCA enkel machines van het merk SIMPACK in het assortiment, maar enkele maanden geleden begon het bedrijf ook flowpackmachines van TLM aan te bieden. De flowmachines van TLM staan garant voor een hoge kwaliteit in een uniek design en zijn tevens de toekomst als het gaat om het verpakken van producten. Enkele maanden na de introductie van de flowpackmachines van TLM in het assortiment van DEMCA blijkt de interesse voor deze machines groot. Vele afnemers hebben zich in de afgelopen maanden voor de machines van TLM gemeld en dat betekend ook een succes voor DEMCA.

Veel verschillende modellen flowpackmachine verkrijgbaar

Ieder bedrijf dat van een flowpackmachine gebruik wil maken, heeft andere wensen ten aanzien van de machine. TLM heeft diverse modellen geproduceerd, waardoor iedere wens vervuld kan worden. Zo zijn er compacte machines, genaamd Little Flow, maar ook snelle machines die onder de noemer Speedy vallen. Dagelijkse werkzaamheden in het productieproces. De flowpackmachines van TLM blijken zeer geschikt voor het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden in productiebedrijven of loonverpakkers.

Flowpackmachine neemt werk uit handen

Wat ook gebleken is, is dat de flowpackmachines van TLM werknemers aanzienlijk veel werk uit handen neemt.  Voor veel bedrijven is dat ook een goede reden om een flowpackmachine in huis te halen. Seriematig werk is binnen korte tijd gedaan; de productie zal verhogen, de werkdruk verminderd en hoge kosten worden uitgespaard. De flowpackmachine is zodoende de ideale uitkomst voor als een bedrijf zijn meer werk wil verzetten, maar zijn personeel daar niet onder wil laten lijden.