Verblijven vlakbij Amsterdam

Bent u van plan om binnenkort of ergens in de toekomst Amsterdam te bezoeken? Dat is een goed plan. Het is zeer belangrijk om af en toe een break te nemen van uw drukke leven. Even helemaal nergens aan denken en lekker ontspannen. Amsterdam is een ontzettend leuke stad om te bezoeken. Er is hier heel veel te beleven, zoveel dat u aan 1 dag nooit genoeg heeft. Veel bezoekers zullen daarom dan ook overwegen om langer te verblijven. Echter zijn de meeste niet bestand tegen de drukte. Dan hebben wij nu de ideale oplossing voor u: Britt’s BnB.

Ligging

De bed en breakfast ligt op 20 minuten afstand van het centrum van Amsterdam, midden in natuur. Vanzelfsprekend vind u hier rust. De appartementen liggen direct aan de Vinkeveense plassen. Dit betekent elke ochtend vers gemaakt ontbijt op uw privé terras aan het water! Ideaal. U komt gemakkelijk in Amsterdam via de nabij gelegen snelweg of via het openbaar vervoer. Verder liggen Utrecht en Hilversum ook op zo’n korte afstand van de bed en breakfast. Wij raden onze bezoekers dan ook aan om deze bruisende steden te bezoeken.

Activiteiten

Bent u uitgekeken op Amsterdam? Geen enkel probleem. U kunt namelijk ook Utrecht en of Hilversum bezoeken. Deze steden liggen op dezelfde afstand als Amsterdam. Daarnaast kunt u op de plassen ook veel uiteenlopende watersporten beoefenen of omringende dorpen bezoeken. Vissen, duiken, zwemmen, wakeboarden, waterskiën en flyboarden. Het kan allemaal!