Vertaal bureau geeft korting bij het vertalen van meerdere talen

Klanten die dezelfde tekst in meerdere talen vertaald willen hebben maken nu gebruik van hoge kortingen bij het erkende vertaal bureau. Vertaal.nl biedt deze mogelijkheid aan haar klanten als extra service. Daarbij kunnen bestaande klanten die herhaaldelijk gebruik maken van de vertaaldiensten ook rekenen op een extra korting. Zo wordt het rendabel gemaakt om een tekst naar een andere taal te laten vertalen zonder kwaliteitsverlies.

Vertaal bureau biedt aantrekkelijke tarieven
Om gebruik te maken van de kortingen die het vertaal bureau biedt dient men contact op te nemen. In een persoonlijk gesprek worden dan de mogelijkheden besproken. Ook zonder recht te hebben op de interessante kortingen zijn de tarieven zeer schappelijk. Een eenmalig project wordt beoordeeld op verschillende punten. Zo is de talencombinatie van belang. Wordt er bijvoorbeeld een tekst aangevraagd dat vertaald dient te worden van of naar het Nederlands of dient de tekst van en naar een andere vreemde taal geschreven te worden. Daarbij houdt het vertaal bureau rekening met de tekstgrootte en de gewenste kwaliteit van de vertaling. Ook het vakgebied is van belang. Onderwerpen kunnen zeer verschillen in moeilijkheidsgraad.

Kortingen of goedkope abonnementstarieven
Naast de korting bij de aanvraag van diverse vreemde talen is het ook mogelijk om geld te besparen door te kiezen voor een abonnement. Het Vertaal bureau hecht groot belang aan tevreden klanten die meerdere malen teksten willen afnemen. Speciaal voor vaste klanten heeft het vertaal bureau dan ook speciale tarieven opgesteld.