Vinyl LP voor de muziekliefhebber

 

Heel wat jaren geleden hadden we de lp platen waarmee we muziek draaiden. De cd is langsgekomen en tegenwoordig wordt muziek gedownload via internet. Echter zijn er nog genoeg mensen die graag muziek luisteren via een ouderwetse lp plaat, omdat daar een prachtig geluid van af komt. Bent u een muziekliefhebber en verzamelaar van lp platen? Dan bent u voor uw volledige collectie bij Vinyl-lp aan het juiste adres.

De specialist

Vinyl LP is een Nederlandse webshop in LP platen. Zij zijn de specialist in nieuw en in gebruikt vinyl. U kunt echt voor elke plaat terecht. Vinyl LP verkoopt echt alles, waaronder pop, soul, rock, jazz en blues. Vinyl platen geven een enorm warm geluid en dat is vaak de reden waarom mensen graag vinyl platen draaien in plaats van gewone cd’s of andere vormen. De artiesten en dj’s van tegenwoordig gebruiken ook steeds vaker vinyl platen. Bij Vinyl LP kunt u kiezen voor platen uit het gebruikte assortiment of u kiest voor nieuw vinyl. Kiest u voor gebruikte platen, dan worden deze geleverd in een nieuwe binnenhoes en daarbij een plastic beschermhoes.

Informatie

Bent u op zoek naar een vinyl plaat van uw favoriete artiest? Ga naar de site van Vinyl LP, de vinyl webshop in Nederland en zoek de plaat die u zoekt. Voor vragen en informatie gaat u naar de site of u neemt contact op met Vinyl LP.